torsdag 20 augusti 2009

jag är så lycklig

jag har blivit tant lisa med världens största T och jag kan inte riktigt förstå att det är sant. tänk att man ska vara så långt bort när man bara vill vara så nära som möjligt. å nu när man har fått veta sådana storslagna nyheter vill man ju bara prata med allt å alla men då är det ju självklart natt i sverige och endast jag är vaken. å kanske även den lyckliga mamman och den lyckliga pappan och den lilla lilla tjejen.

4 kommentarer:

  1. Hej vännen!
    Tänkte att du kanske behöver lite extra pengar, http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5677515.ab Skadar ju inte att hålla ögonen öppna! Han ser dessutom ut att vara väldigt snygg:)Trist att inte bebisen kunde passa på att komma när du var hemma... de gör sällan som man vill har jag förståt! Stor kram=)

    SvaraRadera
  2. Myyyyyyyyyyys! Grattis till päronen från mig och Morten! :)

    SvaraRadera
  3. http://eineving.se/
    Här kan du spana in min lilla kaka! :)

    SvaraRadera
  4. Malin och Josefin och Pär24 augusti 2009 kl. 08:00

    Hej hej
    Här sitter vi i karlskrona och läser om hur bra alla verkar ha det. Verkligen kul att höra att det verkar lösa sig med lgh. Och grattis till "tantskapet". Snart bär det iväg för oss också ju, Malin drar på fredag. Hoppas det rullar på och löser sig med CSNjävlarna. Josefin har också råkat ut för deras jävulskap. (Malin har inte försökt ännu)
    kramar

    SvaraRadera