söndag 8 november 2009

happy fake birthday

det är tisdagkväll, regnet regnar utanför fönstret medan jag ligger inrullad i fleecefilten med ena ögat på tv:n och andra på datorn. är helt slut efter en lång dag tillsammans med pipetten. försöker labba på så mycket som möjligt nu för att försöka få ihop något skrivbart till uppsatsen. det är roligt å känns äntligen som att man börjar komma någon vart. dessutom fick jag för några veckor sen en helt gigantiskt stor morot, i form av besök från tjejjorna grus, som gör att jag vill bli klar innan jul. världens bästa lina&frida tog äntligen sina förnuft tillfånga och bokade varsin flygbiljett så att vi kan göra kanada tillsammans. å förra veckan bokades boende i revelstoke så nyårsskidåkningen är fixad. jag är alldeles överlycklig:)

förra veckan var jag på konsert med regina spektor, denna musikaliska ryskamerikanska kvinna med komiska texter och lockigt hår. orpheum theatre fullständigt kokade när hon kom upp på scenen och efter två timmar med både nya och gamla låtar gick man därifrån med ett nöjt leende på läpparna och en dröm om en ny karriär.


varför hamnar man alltid bakom killen med världens största huvud??


helgen som gick började med en dansklass på fredagskvällen tillsammans med jobbarkompisen kinga. klassen vi valt att gå på var pussy cat doll-inspirerad hiphop vilket visade sig vara skrattretande svårt. insåg snabbt att det där med att svänga på höfter, slänga med huvudet och vara sexig inte är min tekopp. fast ganska kul var det trots blåmärken och fet träningsvärk dagen efter.

på lördagen hade mina roomies ett fake-surprise-half-birthday party för mig eftersom jag inte kommer vara kvar här när jag fyller år på riktigt. hur gulligt är inte det. de hade bjudit in alla mina mina vänner, fixat pizza å öl, bakat en tårta och köpt en liten present. det var en toppenkväll som slutade med en kanna sangria på lokala baren kino café. jag är så glad att jag har mina roomies, vancouver hade definitivt inte varit lika roligt utan dem:)



hjärnorna bakom the fake-surprise-half-birthday party


chokladtårta med salt å blandat, skittles och m&m.
oförskämt god och ofattbart snygg.


bästaste sangrian på kino café


en bild säger mer än typ tusen ord så här kommer några från veckorna som gått.....


jag och lynne halloweenpimpade huset för att skapa stämning.


vancouver by night. utsikt från grouse mountain en onsdagkväll när jag och lena gjorde en spontanutflykt och som bonus blev bjudna på alkoholhaltig varm choklad.


torsdagsöl på the cellar tillsammans med kuba, ben å några andra lokala förmågor. bra musik, spontandans och gratis öl, vad mer kan man önska



över och ut

5 kommentarer:

  1. åh lisa! så bra du verkar ha det!! och en uppdatering av bloggen för att dela med dig lite av det mysiga du gör. på något sätt verkar hösten trevligare där du är. det kan ju bero på den vackra västkust vi bor på, som får ta emot allt regn och rusk som kommer från havet...
    eller så blir det helt enkelt bättre på foton och på bloggen.
    här är allt som vanligt. åkte älvsnabben igår och tänkte tillbaka på när vi vart hos jenny (?) och satt på piren på lindholmen och väntade på färjan i vårsolen. sen höll vi på att missa den eftersom jag var tjock och inte lika snabb på sprinten som innan.
    hoppas snart få sitta i vårsolen med dig. i skåneland eller nån annan stans. labba på nu så du får ut bästa möjliga av ditt fina besök från regnets huvudstad. missförstå mig ej, jag älskar fortfarande hösten mest, med stövlar och regnkappa är det ganska mysigt att promenera med lilla e i rusket!
    saknar dig! kraaaam! <3

    SvaraRadera
  2. ÄNTLIGEN! Som jag längtat efter ett nytt inlägg!! Härligt att få höra hur du har det för tillfället.

    SvaraRadera
  3. Vilken mysig host du verkar ha! Grymt imponerad av pumporna... Och utsikten over stan var inte fy skam heller!
    Onskar jag kunde halsa pa...

    Kram,
    Josefin

    SvaraRadera
  4. Asså man får ju helt ont i magen när man läser och ser fotona. Jag blir så avis!!!! Å samtidigt riktigt varm om hjärtat att min Lisafisa har det så bra. Det är du ju värd förstås. Vilka rumskamrater!!!! å vilka roliga grejer du gör!!!
    Kämpa på med skrivandet. Kommer bli hur bra som helst.
    Luv /H

    SvaraRadera
  5. Hej Lisa!

    Hoppas sista biten på exjobbet går som smort! Hur planerar du jul och nyår? Och när kommer du hem till Sverige igen? Nyfiken! Vill ju kunna skicka jul och nyårshälsningar till dig men du kanske kommer vara på resande fot...

    Massa Kramar från Anna

    SvaraRadera